pt-image
TASUTA saatmine Eesti piires tellimusele üle 50€

Clinique Power Lashes komplekt25,95 

Komplekt koosneb: 6ml Lash Power™ Mascara ripsmetušš must + 0,14g Quickliner For Eyes Intense 03 Intense Chocolate + 5ml Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate

 

Lash Power Kauakestev ripsmetušš. Kaunis tulemus 24 tunniks, ei määri ega lähe laiali. Peab vastu nii vihma, higi, niiskuse kui ka pisarate kiuste, aga tuleb hõlpsalt maha sooja veega pestes. Erilise kujundusega hari ulatub ka kõige lühemate ripsmeteni ja muudab need pilkupüüdvalt pikaks. Oftalmoloogiliselt katsetatud.

 

Quickliner For Eyes Intense – Silmalainer, mis püsib kogu päev. Rõhutage kiiresti ja lihtsalt peenikese või tugevama laineri joonega oma silmi. Intensiivne värv.

 

Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro Filler Concentrate geeljas silmaseerum, mis tagab nahale täiusliku niisutuse. Pinguldav ja säraandev seerum niisutab õrna silmi ümbritsevat piirkonda kuni 96 tunniks tänu selles sisalduvale Auto-Replenishing Lipid-Sphere tehnoloogiale, mis koos aaloevõiga aitab taastada naha endise niiskustasakaalu ning kaitsta seda enneaegset vananemist põhjustavate väliste agressorite eest.

 

 

 

 

Kategooria: